The beginning

De som tränar tämligen många timmar per vecka vet att när man blir sjuk frigörs ganska mycket tid helt plötsligt. Jag är för tillfället lite krasslig, och har således lite tid över. Tid som ska fyllas med något. Vad kan man göra då? Ja till exempel kan man skriva ett inlägg på sin nya hemsida som man har knåpat ihop (med lite assistans ska sägas, tack Oskar!). Vad ska jag med en hemsida till då? Är det inte bara för proffs? Ja men fake it until you make it då. Skämt åsido, jag tänker att detta kan bli en trevlig plattform för att dela med sig erfarenheter kring träning och tävling. Jag följer ganska många liknande sidor själv, och kanske är det så att några tycker det vore intressant att läsa om vad jag har att säga. I så fall blir jag glad. Häng med, det blir kul!

2 reaktioner på ”The beginning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s