Sunshine riders

Det fantastiska vädret i veckan lär väl inte ha undgått någon. Som tur är håller det fortfarande i sig och dagens cykeltur genomfördes under klarblå himmel. Visst var det lite kylslaget till en början när vi rullade ut idag, och där solen inte hade kommit åt låg fortfarande frosten på backen. Jag vet att många har haft premiär på landsvägshojen i helgen, vilket även några i vårt sällskap hade. Men jag var rätt nöjd med lite bredare däck och grövre mönster som crossen erbjuder. Förhoppningsvis kan man ut och rulla med släta däck snart utan att vara orolig över att en isfläck ska förstöra dagen eller mer. Hur som helst, drygt 3h lugn distans blev det idag. Fortfarande lite sviter från förkylningen, men smyger igång med lågintensiv träning nu till en början så är nog kroppen med på banan snart.

För nästa vecka erbjuder mer intensitet, och jag tänker att tävling är den bästa träningen. Därför har jag planer på ett 5000m lopp inomhus i Huddinge på tisdag, och till helgen tänker jag springa två varv runt Skatås med vårtävlingarna som Solvikingarna anordnar. Det blir kul! 5000 har jag faktiskt aldrig sprungit på bana, så det kommer ju sluta med PB hur som helst. Och 16km-tävlingen i Skatås sprang jag förra året, så det blir intressant att jämföra mot i år. Sen är det inte långt bort till ett efterlängtat läger på Mallis över påsk. Good times!

Foto 2015-03-14 10 29 21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s