Uppdatering – Duathlon-SM och Umara

Nästa tävling blir alltså duathlon-SM som går av stapeln första maj i Väsby. Förhoppningsvis är det bättre väder i år jämfört med förra året. På Valborg i fjol kom det ju faktiskt snö på kvällen och på tävlingsdagen låg det fortfarande kvar, även om det mesta smälte bort lagom till start. Inte för att jag tävlade, men ändå. Hur som helst kan man inte påverka vädret, bara sin egen insats. Körde ett tävlingsförberedande pass idag med samma distanser 10k löp + 40k cykel + 5k löp, ganska hårt men långt ifrån tävlingsintensitet. Tycker att det svarade ganska bra, men lagom till sista kilometern på löpningen började jag bli ganska trött. Får ses som ett bra och väldisponerat pass helt enkelt, nu blir det bara lättare träning framtill fredag.

I år har jag ett samarbete med Umara, vilka alltså kommer förse mig med energi under säsongen. Jag har kört deras produkter under ett antal pass och har bara goda erfarenheter att dela med mig av. Många sportdrycker tycker jag har en sliskig smak vilket gör att man till slut tröttnar, det kan resultera i ganska ödesdigra konsekvenser om man inte får i sig sin energi när man ligger på en hög intensitet under längre tid. Umara Sport som deras sportdryck heter tycker jag har en riktigt god smak och ger bra med energi då de blandar sockerarter för en effektiv sammansättning. Den ska även gå att blanda ganska koncentrerat och ändå vara lättdrucken, upptill 120g/h ska man kunna få i sig. Inget jag har provat än, återkommer om det. Även Umara Intend har jag börjat använda, vilket är en produkt som man tar innan ett hårdare pass eller tävling för ökad prestation. Upplever att man får ökat fokus samt blir mer pigg och alert av Intenden. Bra produkter helt enkelt, ska ni köpa energiprodukter tycker jag absolut ni ska se över Umaras sortiment! Det ryktas även om att det finns energigels på väg in i sortimentet. Umara är också sponsor till Duathlon-SM, så har ni vägarna förbi Väsby den första maj kan man komma och kolla in deras produkter samt se duktiga atleter både springa och cykla snabbt.

Tjing!

Foto 2015-04-25 18 11 28

Foto 2015-04-25 18 09 22

Foto 2015-04-25 18 35 54

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s