En av förra årets höjdpunkter

Fick tips om en film av ett sammandrag från förra årets Horla triahlon. En tävling som ligger mig varmt om hjärtat då det endast är en halvmil från mitt föräldrahem. Det var också genom Horla triahlon jag genomförde mitt första triathlon, 2011 närmare bestämt. En härligt inkluderande tävling där alla kan vara med, allt från elittriathleten till den glada nybörjarmotionären. Förra året fick jag även kliva över mållinjen först av alla, en fantastiskt kul dag var det. Jag måste också passa på att tacka Alfred Larsson som har gjort denna video, snyggt producerat med enkla medel. Håll till godo:

Vinst i Horla triathlon 2014. Foto: Wictor Johansson.

Vinst i Horla triathlon 2014. Foto: Wictor Johansson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s