Salming Running

En ny säsong hägrar och således börjar alla märken rulla ut sina kollektioner för året. Förra veckan lanserade Salming Running kollektionen för 2016 med ett antal nya produkter. På skofronten ser vi exempelvis en ny mängdsko – Salming Miles samt en lättare trail/swimrunsko – Salming Elements. Presentationen sker bäst visuellt med Sarah Holmgren och Jonas Colting löpandes i naturskön västkustmiljö:

Förra året fick jag förmånen att ta del av Salmings sortiment och jag har varit riktigt nöjd med produkterna. Det bästa betyget tycker jag att skor och kläder får när man knappt märker att man har de på sig, och så har det varit med Salmings sortiment. Naturlig löpning är ledord och det innebär lätta skor med bra respons, men utan att för den sakens skull bli alldeles för ömtåliga. Jag tävlade främst i Speedmodellen förra året när jag körde mina tävlingar, det är en sko som kombinerar både fart och komfort på ett bra sätt. Jag ser därför ingen anledning att byta ett vinnande koncept i år. I dagarna fick jag leverans på ett urval av årets kollektion:

Foto 2016-02-22 18 19 10

Delar av klädkollektionen.

Foto 2016-02-22 18 27 19

Salming Speed

Foto 2016-02-22 18 28 37

Salming Race

Foto 2016-02-22 18 27 40

Salming Miles

Salming Miles blir för mig en ny sko att testa. Konceptet är en mängdsko med mer dämpning än tidigare för att skona fötterna vid långa pass på hårt underlag.

En annan kul sak som hägrar för gänget i Team Salming är en upprepning på förra årets TSTMI – Team Salming Track Meet Invitational. Med andra ord ska det avgöras vem som hanterar 3000m syra på bästa sätt. Löpningen har faktiskt lossnat lite på senaste, så det ska bli kul att se vad man står i förhållande till förra året. För att se hur det gick till förra året kan man kolla in Tripoddens dokumentation från TSTMI 2015. 

Till nästa gång, spring snyggt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s