Press F5

Min resa med triathlon inleddes under tiden i Uppsala ,och det var också då jag gick med i Mantra Sport som duathlonlegenden Fredrik Swahn startade för några år sedan. Det var lärorikt och jag fick chansen att träffa många nya vänner genom sporten och Mantra. 

p1110158

För snart ett år sedan flyttade jag  till Göteborg och likt tiden i Uppsala har jag återigen fått möjligheten att umgås och träna med nya likasinnade personer.  Det känns bra att ha kommit tillbaka till västra delen av landet igen, och under tiden har det också börjat bubbla en tanke om klubbyte.  Även om det är långt ifrån alla pass man kör tillsammans har ändå söndagssimningarna varit stående och gemenskapen har växt med personerna i den triathlonklubb som staden erbjuder. Därför kändes det kul och inspirerande när förfrågan kom om att ingå i Triathlon Västs elit/utvecklingsgrupp. Med andra ord blir det klubbyte till nästa säsong och jag vill tacka Mantra för de senaste två åren och tacka Triathlon Väst för förtroendet. 

logga_triathlon-vc3a4st

När vi ändå är igång och byter klubb känns det rimligt att även skifta cykelmärke. De senaste säsongerna har jag hojat Cannondale, ett märke som Mantra har varit och är återförsäljare av. Häromveckan blev det dock klart att jag inleder ett samarbete med Argon18 via Odex och den lokala cykelåterförsäljaren BikeTyson i Kungsbacka. Mer konkret är det en Argon18 E119 Tri med Di2-Ultegra. Återigen vill jag tacka för förtroendet, och denna gången till Martin på Odex samt Lasse på BikeTyson. Nu är det bara upp till en själv att göra materialet rättvist!

argon18

Vi hörs! // J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s