Mallorca och en försmak om vad som komma skall

Konstaterar återigen att en vecka går väldigt fort när man får göra det man gillar allra mest. Att få simma, cykla och springa i varma vindar och strålande solsken. Tillsammans med min andra hälft Sara har vi främst spenderat många timmar på cykelsadeln, men naturligtvis ackompanjerat av en hel del simning i havet och löpning längs strandpromenaden.

Efter att ha torrkört den nya tempocykeln på trainer i vardagsrummet hemma var det skönt att äntligen få ta ut den på vägarna. Mitt vapen för säsongen är alltså en Argon E119 tri+ och är en erkänt snabb cykel. Första kilometrarna var ovana men fann snabbt en trygg känsla på hojen. Jag hade lite orosbekymmer att resa med cykeln då integrerade tempocyklar sällan är gjorda för att plocka isär och packa ner i en väska. Till min glädje var det dock inga bekymmer utan allt gick smidigt och lätt. Hoppas att jag inte jinxar det för nästa gång vi reser tillsammans bara.

Med en gedigen mängd h på cykeln var min nacke dock lite mör sista dagarna. Inte så konstigt kanske, med tanke på den sittposition som en tempocykel erbjuder. Inget en ergonom skulle bli imponerad av direkt.

Mycket berg blev det och ett antal gånger uppför Lluc och nedför till Selva. En sträcka som bl.a. Ironman Mallorca 70.3 innefattar. Och som av en händelse åker vi tillbaka och kör just denna tävling som premiär för säsongen 2017. Ska bli oerhört spännande även om jag med stor sannolikhet kommer att få spendera mycket tid själv på cykeln under tävlingen med tanke på att jag även gör premiär PRO-klass.

Och för en mer utförlig beskrivning av veckan bifogar jag ett antal bilder istället att förkovra sig i. What’s not to like?

Vi hörs! // J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s