Samarbeten

salming

Salming Running sätter löpkänsla och prestanda i centrum. Skorna är lätta och ger bra feedback till löparen, vilket är en förutsättning för ett naturligt och ekonomiskt löpsteg. Detta är egenskaper som både gör mig snabbare och skapar förutsättningar för att vara skadefri. Att springa i Salmingprodukter är ett enkelt val, och det borde det vara för flera.

Bike Tyson drivs av Lasse Tauson som har sin butik i Kungsbacka. I sitt cykelsortiment har Lasse både Trek och Argon 18, och utöver cyklarna finns all tänkbar tillhörande utrustning i form av komponenter samt kläder, skor och hjälmar. Lasse är oerhört kunnig och hjälpsam, så tveka inte att ta kontakt med honom om du är i Kungsbackaområdet och behöver cykelexpertis!

Triathlon Väst är den klubb jag representerar. Klubben anordnar sim-, cykel-, och löpträning för alla medlemmar och välkomnar hela paletten från nybörjare till elit.

umara sports

Umara drivs av Simon och Tommy, två eldsjälar som med vetenskapen i ryggen har en ambition att producera de mest optimalt sammansatta kosttillskotten. Man började med en sportdryck, men nu finns allt möjligt i sortimentet. Allt av högsta kvalitet!

Trispot finns som fysisk butik i både Stockholm och Göteborg, och naturligtvis finns de på nätet med webshop. De har allt du behöver i utrustningsväg för triathlon och swimrun. Trispot förser mig med simutrustning och andra småprylar som kan behövas i triathlonväg.

Vill du vara med och synas tillsammans med mig och stödja min satsning? Tveka inte att ta kontakt – jonas.orarback@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s